Archival Gold DVD – Arhivski trajni DVD

53,09  (400,01 kn) /pak

Ne povjeravajte svoje dragocjene podatke bilo kojem mediju za pohranu. Inovativni materijali koji se nalaze u Archival Gold DVD-R medijima čine ih jednim od najpouzdanijih rješenja za pohranu. Poznato je da standardni DVD- mediji ubrzano propadaju zbog uobičajenih pojava poput primjerice ultraljubičastog zračenja, vrućine i vlažnosti. Ispitivanje trajnosti DVD medija pomoću testa ubrzanog procesa starenja na N.I.S.T. instititu (Nacionalni institut za standarde i tehnologiju) pokazalo je da Archival Gold DVD-R mediji osiguravaju pouzdanu pohranu vaših podataka za razdoblje od najmanje 100 godina.

Ključna komponenta izdržljivosti Archival Gold DVD-R medija predstavlja reflektivni omotač diska od 24 karatnog zlata. Zlato je jedan od najinertnijih (i najskupljih) elemenata na zemlji, što ga čini savršenim da se odupre djelovanju temperature i vlage. Ovaj omotač učinkovito sprječava oksidaciju, čest uzrok kvarova na većini DVD-R medija.

Sada je najtrajniji medij na svijetu dostupan u praktičnom pakiranju! Svaka arhivska kutija (Art.br.57075) bez PVC-a sadrži pregrade za jedan Archival Gold DVD-R medij sigurno postavljen u središtu kako bi se disk zaštito od slučajnih udaraca i oštećenja. Umetanje diska može se preokrenuti za lako katalogiziranje podataka. Ovaj set predstavlja savršeno rješenje za dugotrajnu pohranu fotografija, glazbe, podataka, dokumenata, video zapisa i još mnogo više.

  • kapacitet: 4,7GB
  • brzina snimanja: 8x
  • set od 10 Arcival Gold DVD-R medija u sigurnom arhivskom pakiranju
  • sigurna pohrana na više od 100 godina
SKUCijenaKošarica
60 5707553,09  (400,01 kn) /pak

Cijene u tablici su bez PDV-a.

SKU: Var.60 5707560 57075Var. Kategorija:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).