O nama

Tvrtka Crescat d.o.o. specijalizirana je za nabavu i distribuciju materijala za preventivnu zaštitu kulturnog blaga, opreme za arhive, muzeje, knjižnice, pismohrane i privatne kolekcionare te materijala za restauratore. Naš je primarni cilj omogućiti kupcima da na jednom mjestu jednostavno, povoljno i brzo nabave sve materijale i opremu za dugotrajnu sigurnu pohranu ili restauraciju umjetnina.

Glavne značajke našega etičkoga poslovanja uključuju društvenu odgovornost, transparentnost cijena i usluga te korektan odnos jednako prema malim kao i prema velikim kupcima. Budući da se velik dio naše ponude odnosi na artikle iz papirne industrije, odgovorna uporaba prirodnih resursa i međunarodni certifikati u središtu su naše pozornosti pri izboru partnera i dobavljača.

Od svog osnutka 2006. godine tvrtka Crescat je zahvaljujući angažmanu, fleksibilnosti, stalnoj težnji za izvrsnošću usluge i posebnom partnerskom odnosu s našim kupcima, postala pouzdan suradnik gotovo svih hrvatskih muzeja, arhiva te velikog broja knjižnica i privatnih kolekcionara, kao i brojnih kulturnih institucija u susjednim i mnogim europskim zemljama.

S ponosom možemo istaknuti da smo dugogodišnji zastupnici vodećih svjetskih marki na području preventivne zaštite i restauracije te zahvaljujući toj činjenici možemo pratiti tehnološki razvoj i pravovremeno ponuditi sve novitete na našem tržištu. Nastojeći što sveobuhvatnije odgovoriti na potrebe baštinskih ustanova, u zadnje smo vrijeme uspješno ostvarili nekoliko projekata izrade i postavljanja muzejskih vitrina vrhunske kvalitete. Na području informatičke tehnologije možemo Vam ponuditi širok izbor digitalnih mikroskopa i mjernih instrumenata. Redovito na zalihi imamo preko tisuću artikala koje možemo vrlo brzo isporučiti diljem Hrvatske i Europe.

Trudimo se biti Vam na usluzi i osigurati sve tražene informacije u najkraćem mogućem roku. Našom web-stranicom prvenstveno želimo pružiti što detaljniji prikaz cjelokupne ponude i osigurati pristup detaljnim informacijama te Vam tako olakšati odabir.  No ipak, volimo se i družiti s Vama jer cijenimo dijalog, sugestije i razmjenu iskustava. Velik dio našeg asortimana možete pogledati i uživo u našem izložbenom salonu radnim danom od 8 do 16 sati, u samom centru Zagreba, na adresi Nova Ves 8.

 

Crescat d.o.o.

Ured i izložbeni salon: Nova Ves 8, 10 000 Zagreb

Tel/Fax: +385 1 4844 445

GSM: +385 99 814 0454

E-mail: info@crescat.hr

 

 

Društvo je registrirano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu

Sjedište društva: Vinkovićeva 1, 10000 Zagreb

OIB: 31608194500 MBS: 080552463

Temeljni kapital: 20.000,00 Kn uplaćen u cijelost

Uprava: Krešimir Jadro, direktor

IBAN HR2723600001102260645 otvoren kod Zagrebačke banke d.d.

IBAN HR7325000091101216563 otvoren kod Addiko Bank d.d.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons