Profesionalne muzejske lutke

1.020,76  (7.690,92 kn) /kom

Budući da odjevni predmeti uvijek nastaju u odnosu na ljudsko tijelo, muzejske su lutke najpraktičniji način da dizajn, svrha i međuodnos pojedinih dijelova odjeće i obuće najbolje dođu do izražaja.

Za razliku od lutaka za izloge koje se većinom rade od poliuretana, naše su muzejske lutke izrađene od kvalitetnog i stabilnog vlaknima ojačanog poliestera koji ne oštećuje tekstil ni kožu. Obrađene su tako da spojni elementi ne smetaju brzom i sigurnom presvlačenju lutaka. Jednostavno se prilagođavaju kostimima podlaganjem materijalima poput pamučne tkanine Stockinette.

Posebna je pozornost posvećena tomu da figure svojom morfologijom i fizionomijom ne odvlače pozornost s predmeta koje nose, tako da se mogu kontinuirano rabiti za različite izložbe.

Njihova savitljivost omogućuje prikaz prirodnih pokreta i laku promjenu pozicija, dok stalci i šipke sprječavaju slučajna prevrtanja i oštećenja. Lutke koje nose posebno vrijedne odjevne predmete, često se smještaju u muzejske vitrine. Budući da se vitrine izrađuju po mjeri, moguć je smještaj više figura, kao i simulacija raznih situacija poput uporabe oruđa, oružja i sl.

  • vlaknima ojačani poliester
  • baza od nehrđajućeg čelika
  • visina ca.: muška 187 cm, ženska 177 cm
SKUNaziv proizvodaCijenaKošarica
SC-M30Profesionalna muzejska lutka, muška1.020,76  (7.690,92 kn) /kom
SC-Z31Profesionalna muzejska lutka, ženska1.020,76  (7.690,92 kn) /kom

Cijene u tablici su bez PDV-a.

Napomena

  • moguća je također narudžba muzejske lutke djeteta.
SKU: Var.SC-M30SC-M30Var. Kategorije: ,
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).