Pregradni stupići

3,30  (24,86 kn) 151,29  (1.139,89 kn) /kom

Pregradni stupići s konopcima

Pomični pregradni stupići jednostavno su sredstvo za usmjeravanje ili ograničavanje prolaska posjetitelja. Prikladni su za kako za veće javne ustanove u kojima se okuplja veći broj ljudi, tako i za manje poslovne prostore pa i za izložbe. Lako se postavljaju, a pri spremanju ne zauzimaju puno prostora jer se mogu rastaviti. Dostupni su u više boja, s ukrasnom kuglom ili bez nje.

U oba su slučaja okruženi diskom s dva otvora koji služe za hvatište kukica konopaca koje nudimo u crnoj, plavoj i crvenoj boji.

  • visina stupića za konopce: 890 – 975 mm
  • težina podnožja: 6 – 6,5 kg
  • dužina konopca: 2 m

Pregradni stupići s trakama na izvlačenje

Osim opisanoga sustava s konopcima, nudimo vam i  praktične stupiće koji u sebi pohranjuju trake na izvlačenje. Uz njih je u ponudi i mala zidna pločica za trake koja se lako montira na zid.

Stupiće nudimo u sjajnoj srebrnoj (krom), mat crnoj, bijeloj i sivoj boji. Uglavljeni su u sredinu stabilnih čeličnih podnožja kružnog oblika koja čvrsto prianjaju uz podlogu i štite je od oštećenja. Na vrh stupića moguće je dodati nosivi nastavak za pločicu s obavijestima ili upozorenjima.

Trake koje se protežu između stupića izrađene su od čvrste kvalitetne tkanine otporne na habanje i jednostavno se spremaju namotavanjem u unutrašnjost stupića. Dostupne su u crnoj, plavoj i crvenoj boji.
Za manje prostore dovoljna su Vam dva stupića ili samo stupić i zidna pločica na koju se hvata slobodni kraj trake.

  • visina stupića s trakama: do 940 mm
  • težina podnožja s trakama: 8,5 kg
  • dugotrajan i pouzdan mehanizam
  • dužina traka: 2,3 m

SKU: Var.151NS001151NS001Var. Kategorije: ,
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).