Svjetlosni stolovi

Svjetlosni stolovi SP1 i SP2 izrađeni su na čeličnom postolju s kotačima koji se prema potrebi mogu zakočiti. Visina radne ploče na modelima SP1h i SP2h može se podešavati pomoću poluge. Zahvaljujući ovoj značajki visina radne površine stola može se prilagoditi potrebama korisnika i omogućava ergonomsko radno okruženje u svakom trenutku.

Radna površina stola sastoji se od višeslojnog stakla debljine 8,4 mm koje je s donje strane presvučeno „mliječnom folijom“. Svi kutovi i rubovi stola pažljivo su zaobljeni. Osvjetljenje stola nalazi se ispod staklene ploče i čine ga dvije ili četiri fluorescentne „daylight“ svjetlosne cijevi u standardnom sklopu 4 x 18. Osvijetljena površina sastoji se od dvije ili četiri površine dimenzija 45 x 62 cm koje je moguće uključivati neovisno jedna o drugoj.

Namjena: restauracija papira, popravci tehnikom „leaf casting“ i svi slični poslovi koji zahtijevaju kvalitetno osvjetljenje.

Svjetlosni usisni stol

Stol NSP1/EFS opremljen je naprednim postoljem s kotačima koje je moguće zakočiti. Radna površina ovog modela izrađena je od materijala DURCON koji je otporan na udarce i kemikalije i može se zakrenuti u gotovo vertikalan položaj. Na rubu radne površine ugrađen je poseban žlijeb koji osigurava sigurno odvođenje viška tekućine i sprečava njeno prolijevanje. Stol  je opremljen osvjetljenjem s elektronskim sustavom uključivanja koji sprječava treperenje svjetlosti i omogućava podešavanje jačine osvjetljenja.

Također stol je opremljen i sustavom koji omogućava jednostavno i ujednačeno podešavanje snage usisa pomoću ruke ili noge. Nožna upravljačka ploča omogućava nesmetano korištenje obje ruke prilikom rada na stolu.

CIJENE PROIZVODA NA UPIT

SKUNaziv proizvodaOpis proizvodaCijenaKošarica

Cijene u tablici su bez PDV-a.

SKU: Var.30 145030 1450Var. Kategorije: ,
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).