Restauratorska pumpica / prskalica

7,95  (59,90 kn) /kom

Pumpica dizajnirana za intenzivnu upotrebu s industrijskim tekućinama, ova prskalica (raspršivač) opremljena je posebno dizajniranom mlaznicom koja sprječava nastanak začepljenja i omogućava praktično beskonačne varijacije načina raspršivanja, od fine maglice do snažnog strujanja tekućine. Zahvaljujući kvalitetnoj mlaznici, način raspršivanja ostat će konzistentan i nećete ga morati ponovno namještati sve dok sami ne poželite drukčiji mlaz.

Preporučena primjena: voda, otopine za deacidifikáciju, tekući voskovi, deterdžent, izbjeljivač, sredstva za čišćenje keramike, sredstva za poliranje kože i brojne druge primjene.

Mlaznica koja sprječava začepljivanje: precizna zahvaljujući otvoru od 0,30 mm koji sprječava ulazak prašine. Fini najlonski filtar na cjevčici za dovod sprječava začepljenje mlaznice.

Podešavanje načina prskanja: jednostavnim okretanjem možete birati između raspršivanja fine maglice ili prskanja snažnim mlazom.

Linijska pumpica: ovakav dizajn osigurava snažnu i izravnu funkciju. Mlaznica,  kapica s ventilom, klip za visoki tlak i usisni mehanizam nalaze se u istoj liniji za pouzdan ujednačen rad.

Patentirani mehanizam za jednostavnu upotrebu: prskalica zahtijeva manju silu pritiskanja da bi se spriječio zamor prilikom korištenja.

Ventil: osigurava raspršivanje dovoljne količine tekućine bez obzira na količinu koja se nalazi u spremniku.

Kemijski najotporniji raspršivač na tržištu: svi dijelovi izrađeni su od polipropilena ili polietilena, bez gumenih prstena ili brtvi koje se mogu osušiti ili istrošiti. Opruge i ventil za podešavanje izrađeni su od najkvalitetnijega nehrđajućeg čelika.

Posebni mehanizam za otpuštanje tlaka: sprječava pucanje boce bez obzira na to koliko jako prskate. Posebni sustav za ventiliranje smanjuje tlak i sprječava pucanje spremnika proizvoda.

Poklopac sa standardnim navojem od 28 mm: odgovara na svaku posudu, staklenu, metalnu ili plastičnu koja je opremljena navojem od 28 mm.

Posuda: opremljena je drškom prilagođenom obliku dlana i skalom za mjerenje  preostale tekućine.

SKUCijenaKošarica
P968-60007,95  (59,90 kn) /kom

Cijene u tablici su bez PDV-a.

SKU: Var.P968-6000P968-6000Var. Kategorije: ,
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).