Ovlaživač Brune B260

1.181,23  (8.899,98 kn) /kom

Ovlaživači Brune osiguravaju ugodnu mikroklimu te blagotvorno djeluju na očuvanje  zdravlja ljudi i zaštitu osjetljivih predmeta. Optimalna vlažnost zraka smanjuje mogućnost bolesti dišnih puteva u grijanim stambenim prostorima, a također štiti od propadanja umjetnine, namještaj, drvene podove, tekstilne i razne druge predmete u depoima ili uredskim/radnim prostorijama. Ovlaživači rade na principu ishlapljivanja vode koji se općenito smatra najboljim i najekonomičnijim načinom rada.

Moldel Brune B260 namijenjen je za veće prostore do 500 m3 te je prikladan kako za privatne stambene prostore, tako i za profesionalnu primjenu u depoima, poslovnim i izložbenim prostorima, muzejima, galerijama, arhivima. Model B260 karakterizira visoka razina izrade, potpuno automatsko upravljanje, integrirani elektronički higrostat, ventilator s više stupnjeva rada i praktičan pokazivač razine vode.

Ulazni zrak najprije prolazi kroz poseban filtar čime se dodatno se pročišćava. Nakon toga zrak prolazi kroz rotirajući disk ishlapljivačkog filtra s posebnim porama zahvaljujući kojima se povećava površina isparavanja, odnosno postiže visoka učinkovitost ovlaživanja. Ovako ovlaženi zrak ravnomjerno se ispuhuje u okolinu, bez opasnosti od kondenzacije.

Upravljačka ploča je iznimno pregledna i omogućava neprekidan uvid u stanje i lagano podešavanje uređaja.  Moguće je odabrati 3 postavke rada ventilatora. Kad se odabere postavka “auto”, elektronika preuzima sve upravljačke funkcije i prilagođava snagu sukladno potrebama. Ako je velika razlika između postavljene i stvarne relativne vlažnosti u prostoru, ugrađeni ventilator radi većom brzinom. Čim se postavljena vrijednost približi stvarnoj relativnoj vlažnosti, ventilator prelazi na niži stupanj rada. Također moguće je manualno odabrati između dvije brzine vrtnje. Ako uređaj ostane bez vode, automatski će se isključiti. Upravljačku ploču moguće je zaključati da bi se spriječilo nevlašteno podešavanje uređaja.

Više tehničkih detalja možete vidjeti ovdje.

SKUDimenzija (ŠxVxD)/mmCijenaKošarica
BOB260600 x 670 x 3001.181,23  (8.899,98 kn) /kom

Cijene u tablici su bez PDV-a.

SKU: Var.BOB250BOB250Var. Kategorija:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).