Muzejske vitrine izrađene po mjeri

Izložbene muzejske vitrine, koje se dijele na stolne, samostojeće i zidne, nezaobilazan su i najreprezentativniji dio opreme svakog muzeja. Crescat Vam uz postojeću lepezu standardnih većih i manjih modela, nudi i mogućnost izrade vitrina po mjeri. Korisnici pritom imaju još šire mogućnosti izbora uređenja i dodatne opreme za svaki pojedini komad.

Posebnu pozornost posvećujemo kvaliteti uporabljenih materijala, imajući u vidu zahtjev dugotrajnosti vitrina. Stakla su debljine 8.76 mm, imaju UV zaštitnu foliju (99 % UV zaštita), a rubovi su spojeni pod idealnim kutovima. Ostali materijali poput metala, stakla, MDF-a bez dodatka formaldehida i boja također su iznimne kakvoće i sigurni za pohranjene predmete.

Uz konzervatorske ciljeve, vodimo računa i o sigurnosti. Odabrani modeli mogu se zaključati bravama vodećih stručnjaka na području zaštite imovine, što uz kvalitetu materijala smanjuje mogućnosti nastanka štete od otuđenja ili vandalizma.

Dodatnim opcijama, kao što su ugradnja mikroklime ili ladice za ProSorb kasete desikanta, možete osigurati idealne mikroklimatske uvjete za svoje eksponate. Pružamo mogućnost odabira najbolje zaštite od prašine, a LED svjetlima jednostavno ćete svratiti pozornost posjetitelja na izloške i predstaviti ih u najatraktivnijim uvjetima.

Spoj elegantoga dizajna, sigurnosnih, tehničkih i mikroklimatskih odlika vitrina iz Crescatova asortimana najbolje je jamstvo za profesionalno prezentiranje i čuvanje vrijedne muzejske građe, ali također i za vrhunski vizualni intenzitet doživljaja posjetitelja.

Napomena

  • Muzejske vitrine nisu obuhvaćene standardnim uvjetima za otpremu tvrtke Crescat. Za svaku pošiljku bit će iskazan zaseban trošak dostave.

Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).