Profesionalne muzejske lutke

Profesionalne muzejske lutke
Crescat NOVO

Budući da odjevni predmeti uvijek nastaju u odnosu na ljudsko tijelo, muzejske su lutke najpraktičniji način da dizajn, svrha i međuodnos pojedinih dijelova odjeće i obuće najbolje dođu do izražaja.

1771 1772 1773

 

 

 

 

 

Za razliku od lutaka za izloge koje se većinom rade od poliuretana, naše su muzejske lutke izrađene od kvalitetnog i stabilnog vlaknima ojačanog poliestera koji ne oštećuje tekstil ni kožu. Obrađene su tako da spojni elementi ne smetaju brzom i sigurnom presvlačenju lutaka. Jednostavno se prilagođavaju kostimima podlaganjem materijalima poput pamučne tkanine Stockinette.

Posebna je pozornost posvećena tomu da figure svojom morfologijom i fizionomijom ne odvlače pozornost s predmeta koje nose, tako da se mogu kontinuirano rabiti za različite izložbe.

1881 1883 1882

 

 

 

 

 

Njihova savitljivost omogućuje prikaz prirodnih pokreta i laku promjenu pozicija, dok stalci i šipke sprječavaju slučajna prevrtanja i oštećenja. Lutke koje nose posebno vrijedne odjevne predmete, često se smještaju u muzejske vitrine. Budući da se vitrine izrađuju po mjeri, moguć je smještaj više figura, kao i simulacija raznih situacija poput uporabe oruđa, oružja i sl.

  • vlaknima ojačani poliester
  • baza od nehrđajućeg čelika
  • visina ca.: muška 187 cm, ženska 177 cm
Šifra Naziv proizvoda Cijena kn/kom Količina Košarica
SC-M30 Profesionalna muzejska lutka, muška 7690,90
SC-Z31 Profesionalna muzejska lutka, ženska 7690,90

Napomena: moguća je također narudžba muzejske lutke djeteta.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons