Prijenosni studio

Prijenosni studio

Kompaktni prijenosni studio

Kompaktni prijenosni studio omogućava stvaranje kvalitetnih fotografija malih predmeta ili fotografija prilagođenih za objavu na internetu te za fotografiranje pomoću pametnih telefona ili laganih fotokamera najveće težine do 500 grama.

Studio 4Set se sastoji od stola, pozadine, nosača, aluminijskog trapezoidnog stalka, adaptera za snimanje fotografija „portrait“ usmjerenja te nosača za fotografiranje pametnim telefonom. Ovaj set jednostavno se postavlja, odmah je spreman za upotrebu i moguće ga je postaviti na gotovo svaki stol. Trapezodino postolje moguće je okretati i opremljeno je postoljem za kameru koje je moguće nagnuti ili pomaknuti u stranu kako bi se dobio željeni položaj kamere. Također moguće je zaključati kameru u okomitom položaju (tzv. repro position).

Postolje za pametne telefone opremljeno je gumiranom štipaljkom (širina 5.5 – 9 cm / 2.2 – 3.5 in.) Aluminijsko postolje dolazi u mat sivoj boji. Standardne dimenzije postolja su 30 x 45 cm (11.8 x 17.7 in.), a može se produžiti do najviše 75 cm (29.5 in.).

Pozadina se može postaviti na različite visine. U setu se nalaze bijelo/bijela i plavo/crna pozadina dimenzija  40 cm x 130 cm (15.7 x 51.2 in). U setu se nalazi i dodatna šina koja omogućava postavljanje širih pozadina.

Set za rasvjetu

Set za rasvjetuKao dodatak prijenosnom studiju moguće je naručiti i odgovarajući set za rasvjetu. Set se sastoji od dvije fluorescentne lampe koje su postavljene na podesive metalne ruke/nosače te imaju mogućnost podešavanja visine, nagiba i kuta osvjetljavanja. Sa svake strane stola nalaze se točke za montažu nosača. Fluorescentne lampe od 8 W/ca. 5000 K imaju životni vijek od ca.  5000 radnih sati.

 

Šifra Naziv proizvoda Cijena
kn/set
Količina Košarica
5906 Prijenosni studio za fotografiranje 1.299,90
5914 Set za rasvjetu 1.199,90

 

Set za rasvjetu 2Studio 1Studio 2Studio 3ˇÑPStudio 8

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons