Crescatov novi katalog za 2020.

Crescatov novi katalog za 2020.
Crescat NOVO

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je iz tiska izašao novi Crescatov katalog koji su mnogi naši klijenti s nestrpljenjem iščekivali. Bio je spreman još početkom godine, no zbog poznatih globalnih okolnosti izlazak se prilično oduljio. Vjerujemo da će svojom sveobuhvatnošću, bogatstvom kvalitetnih tekstova i fotografija na iznimno kvalitetnom papiru biti užitak za oko i dodir. Prvenstveno smo, međutim, željeli osim jasnoga pregleda standardnoga asortimana, na koji ste se uvijek mogli osloniti, istaknuti novosti koje su se pojavile na tržištu od našega zadnjeg izdanja.

 190601 190602 190603

Katalog je tiskan u formatu A4, čitljivim fontom na papiru koji se pokazao najboljim izborom za tisak ovakvih publikacija. Čvrst uvez jamči trajnost izdanja kojem ćete se moći još dugo vraćati u potrazi za najboljim rješenjem problema na koje nailazite. A budući da je slika često najjasniji tumač, nastojali smo mnoštvom novih fotografija istaknuti najkarakterističnije osobine, prednosti i mogućnosti pojedinog proizvoda.

190604 190605 190606

Sadržaj će nesumnjivo olakšati snalaženje u ponuđenom bogatstvu asortimana. Navedene su čak 32 zaokružene cjeline pa ćete bez napora i brzo pronaći upravo ono područje koje Vas trenutačno zanima. Gotovo svaki proizvod popraćen je tekstom – često vrlo iscrpnim – koji iznosi njegovu namjenu i dodatne tehničke pojedinosti. Posebno su uokvirene napomene i tumačenja manje poznatih izraza ili kratica koji mogu poslužiti kao mali podsjetnik. U ovako informativnoj i opsežnoj publikaciji moći ćete zaviriti u razne teme i možda otkriti nešto komplementarno i primjenjivo na području vlastitih interesa.

190607 190608 190609

Sigurni smo da će novi katalog biti vjeran pratitelj u realizaciji projekata našim poduzetnim konzervatorima restauratorima, djelatnicima arhiva, muzeja, knjižnica, kao i strastvenim privatnim kolekcionarima te svima koji se brinu o očuvanju naše neprocjenjive baštine.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons