Crescatov novi katalog za 2020.

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je iz tiska izašao novi Crescatov katalog koji su mnogi naši klijenti s nestrpljenjem iščekivali. Bio je spreman još početkom godine, no zbog poznatih globalnih okolnosti izlazak se prilično oduljio. Vjerujemo da će svojom sveobuhvatnošću, bogatstvom kvalitetnih tekstova i fotografija na iznimno kvalitetnom papiru biti užitak za oko i dodir. Prvenstveno smo, međutim, željeli osim jasnoga pregleda standardnoga asortimana, na koji ste se uvijek mogli osloniti, istaknuti novosti koje su se pojavile na tržištu od našega zadnjeg izdanja.

Katalog je tiskan u formatu A4, čitljivim fontom na papiru koji se pokazao najboljim izborom za tisak ovakvih publikacija. Čvrst uvez jamči trajnost izdanja kojem ćete se moći još dugo vraćati u potrazi za najboljim rješenjem problema na koje nailazite. A budući da je slika često najjasniji tumač, nastojali smo mnoštvom novih fotografija istaknuti najkarakterističnije osobine, prednosti i mogućnosti pojedinog proizvoda.

Sadržaj će nesumnjivo olakšati snalaženje u ponuđenom bogatstvu asortimana. Navedene su čak 32 zaokružene cjeline pa ćete bez napora i brzo pronaći upravo ono područje koje Vas trenutačno zanima. Gotovo svaki proizvod popraćen je tekstom – često vrlo iscrpnim – koji iznosi njegovu namjenu i dodatne tehničke pojedinosti. Posebno su uokvirene napomene i tumačenja manje poznatih izraza ili kratica koji mogu poslužiti kao mali podsjetnik. U ovako informativnoj i opsežnoj publikaciji moći ćete zaviriti u razne teme i možda otkriti nešto komplementarno i primjenjivo na području vlastitih interesa.

Novi katalog možete prouzeti ovdje.

 

Jedan komentar “Crescatov novi katalog za 2020.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).