Bookkeeper

Bookkeeper
Bookkeeper sprejem možete sigurno sačuvati rukopise, dokumente, knjige, mape, postere i druge (na papiru) bazirane materijale koji se danas čuvaju u muzejima, arhivima, knjižnicama i zbirkama diljem svijeta.

Bookkeeper je revolucionaran proizvod za neutralizaciju, koji sigurno neutralizira kiseline i produljuje životni vijek papira najmanje 3 do 5 puta duže nego što bi trajao neobrađeni materijal. Bookkeeper sprejem možete sigurno sačuvati rukopise, dokumente, knjige, mape, postere i druge (na papiru) bazirane materijale koji se danas čuvaju u muzejima, arhivima, knjižnicama i zbirkama diljem svijeta. Svi Bookkeeper proizvodi su neotrovni, bezopasni, ne sadrže CFC i otapala. Proizvodi se ne zgrušavaju, praktički su bez mirisa i brzo se suše.

Šifra Naziv proizvoda Za približno površinu Cijena
kn/kom
Količina Košarica
B01 Bookkeeper pumpica 150 g 2 m2 = 30 – 32 str. A4 269,90
B02 Bookkeeper refil 900 g 12 m2 = 190 – 195 str. A4 899,90
B03 Bookkeeper refil 5690 g 75 m2 = 1200 str. A4 4690,90

Za više detalja o Bookkeeper proizvodima pogledajte ovdje.

 

Bookkeeper sustav za raspršivanje

Bookkeeper Spray System

Neki sustavi za neutralizaciju kiselina koriste cilindar sa stlačenim dušikom kao pogonsko sredstvo za pokretanje neutralizacijske tvari. Brojne institucije smatraju da postoje opasnosti po zdravlje i sigurnost pri korištenju ove metode. Nasuprot tome, Bookkeeper sustav za neutralizaciju je potpuno neotrovan, ne sadrži otrovne tvari, otapala niti štetne „stakleničke“ CFC plinove. Bookkeeper otopina ne uzrokuje začepljenja, praktično nema nikakav miris i suši se u roku nekoliko minuta.

Sustav za raspršivanje sastoji se od spremnika pod tlakom zapremine 7,5 l, mlaznice raspršivača i kompresora. Ovaj sustav idealan je za upotrebu na materijalima veće površine. Refil posude Bookkeeper otopine dolaze u pakiranjima od 5,6 kg. Sam sustav je jednostavan za upotrebu i predstavlja ekonomično rješenje za neutralizaciju dokumenata velikog formata, mapa i zbirki koje se sastoje od velikog broja zasebnih dokumenata.

Sustav zahtjeva zračni kompresor minimalnog kapaciteta 60 l/min pri tlaku 3 do 3,5 bar-a koji se prema želji može naručiti zajedno s ostatkom sustava. Bookkeeper otopinu moguće je naručiti u pakiranjima zapremine 3,54 litara koja imaju gotovo neograničeni rok trajanja i mogu se učinkovito koristiti i za nekoliko godina. Jedno pakiranje dovoljno je za otprilike 75 m2 ili oko 1200 stranica veličine DIN A4.

Šifra Naziv proizvoda Cijena
kn/kom
Količina Košarica
B04 Bookkeeper sustav za raspršivanje, bez kompresora 19.990,00
B05 Kompresor za Bookkeeper sustav za raspršivanje na upit
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons