Sales conditions

Sales conditions:

Cijene su veleprodajne, izražene u hrvatskim kunama (kn), bez PDV-a .

Nakon popune košarice i slanja narudžbe, u najkraćem roku bit će Vam poslana službena ponuda s cijenama, rokovima isporuke, uvjetima plaćanja i dostave. Za eventualne nejasnoće Crescat d.o.o. kontaktirat će kupca i uskladiti sve oko same narudžbe. Narudžba generirana putem stranice http://www.crescat.hr ne predstavlja račun niti je bilo kako obvezujuća, kako za prodavatelja tako i za kupca, te se smatra pozivom za dostavljanje službene obvezujuće ponude. Ponude izrađene izravno na samoj stranici informativnog su karaktera i nisu obvezujuće za Crescat d.o.o.

Plaćanje robe za pravne osobe moguće je po ponudi virmanom ili e-bankarstvom, uz prethodno dogovorene uvjete moguće je i plaćanje s odgodom. Za fizičke osobe moguće je plaćanje po ponudi koju dobijete nakon svoje narudžbe. Na samoj ponudi prikazani su svi podaci koje je potrebno ispuniti na općoj uplatnici ili na internet-bankarstvu. S ispunjenom uplatnicom možete otići u banku, poštu ili FINA-u te izvršiti uplatu. Za narudžbe i uplate izvan Republike Hrvatske moguće je i plaćanje putem PayPala.

Ponude i narudžbe također možete zatražiti i realizirati putem telefona, faxa, elektroničke pošte ili osobnim dolaskom u naš veleprodajni izložbeni prostor na Novoj Vesi 8 u uredovno vrijeme.

• Na navedene cijene odobravaju se popusti ovisno o količini, načinu plaćanja ili u skladu s ugovorom sklopljenim s tvrtkom Crescat d.o.o.

• U slučaju promjene nabavnih ili tržišnih cijena, pridržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave.

• Cijene proizvoda koje nisu obuhvaćene cjenikom dostavljaju se na upit.

Otprema:

• Za kupovinu s ukupnim iznosom iznad 500,00 kuna osigurana je besplatna dostava na cijelom području Republike Hrvatske. Za manje iznose trošak dostave biti će vidljiv na ponudi za plaćanje (prosječna cijena dostave iznosi 25,00 do 35,00 kuna + PDV, ovisno o težini i volumenu pošiljke, a za kartone i pjenaste ploče 50 kn + PDV)

NAPOMENA: prilikom kupnje arhivskih ladičara osigurali smo besplatnu dostavu i unošenje na području grada Zagreba, a za ostala područja Republike Hrvatske osigurana je besplatna dostava do najbliže lokacije mjestu isporuke koja je dostupna vozilom. Kupac je dužan osigurati unošenje proizvoda, osim ako nije drugačije dogovoreno prilikom kupnje.

• Rok isporuke: u pravilu, za robu na skladištu 24 sata (ili prvi radni dan), a za ostalu robu 15 do 45 dana od dana narudžbe.

• Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, te u slučaju vidljivih vanjskih oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatniku tvrtke koja vrši dostavu) te istu ne preuzeti od dostavljača. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave te se naknadne reklamacije neće uvažavati.

Reklamacije nakon dostave

Kupac ima pravo na povrat robe prodavatelju nakon dostave bez nadoknade ukoliko mu je isporučena roba koju nije naveo na narudžbenici, te ukoliko je proizvod nekorišten i neoštećen. Kupac ima pravo reklamirati neispravnu robu u roku od 7 (sedam) dana od preuzimanja robe. U tom slučaju kupac je dužan vratiti neispravnu robu u originalnoj ambalaži, nakon čega će prodavatelj u roku od 3 (tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade.

Izjava o privatnosti

Tvrtka Crescat d.o.o. obvezuje se čuvati u tajnosti sve podatke do kojih dođe prilikom registracije korisnika ili na bilo koji drugi način i neće ih koristiti u nikakve druge svrhe. Podaci su dostupni samo djelatnicima kojima su neophodni u poslovanju. Za više informacija o tome kako brinemo o Vašoj privatnosti možete pogledati ovdje.

Korištenje web stranice www.crescat.hr

Slike korištene na ovoj web stranici su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati određenim proizvodima u potpunosti. Tehničke specifikacije pojedinih proizvoda su preuzete od strane proizvođača. Crescat d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Točan opis i precizne karakteristike proizvoda možete zatražiti na našoj e-mail adresi info@crescat.hr.

Crescat d.o.o. zadržava pravo izmijene pravila i uvjete korištenja ovih stranica bez prethodne najave.