O nama

Tvrtka Crescat d.o.o. specijalizirana je za nabavu i distribuciju materijala za preventivnu zaštitu kulturnog blaga, opreme za arhive, muzeje, knjižnice, pismohrane i privatne kolekcionare te materijala za restauratore.

Naš je primarni cilj omogućiti kupcima da na jednom mjestu jednostavno, povoljno i brzo nabave sve materijale i opremu za dugotrajnu sigurnu pohranu ili restauraciju umjetnina.

Glavne značajke našega etičkoga poslovanja uključuju društvenu odgovornost, transparentnost cijena i usluga te korektan odnos jednako prema malim kao i prema velikim kupcima. Budući da se velik dio naše ponude odnosi na artikle iz papirne industrije, odgovorna uporaba prirodnih resursa i međunarodni certifikati u središtu su naše pozornosti pri izboru partnera i dobavljača.

Od svog osnutka 2006. godine tvrtka Crescat je zahvaljujući angažmanu, fleksibilnosti, stalnoj težnji za izvrsnošću usluge i posebnom partnerskom odnosu s našim kupcima, postala pouzdan suradnik gotovo svih hrvatskih muzeja, arhiva te velikog broja knjižnica i privatnih kolekcionara, kao i brojnih kulturnih institucija u susjednim i mnogim europskim zemljama.

S ponosom možemo istaknuti da smo dugogodišnji zastupnici vodećih svjetskih marki na području preventivne zaštite i restauracije te zahvaljujući toj činjenici možemo pratiti tehnološki razvoj i pravovremeno ponuditi sve novitete na našem tržištu. Nastojeći što sveobuhvatnije odgovoriti na potrebe baštinskih ustanova, u zadnje smo vrijeme uspješno ostvarili nekoliko projekata izrade i postavljanja muzejskih vitrina vrhunske kvalitete. Na području informatičke tehnologije možemo Vam ponuditi širok izbor digitalnih mikroskopa i mjernih instrumenata. Redovito na zalihi imamo preko tisuću artikala koje možemo vrlo brzo isporučiti diljem Hrvatske i Europe.

Trudimo se biti Vam na usluzi i osigurati sve tražene informacije u najkraćem mogućem roku. Našom web-stranicom prvenstveno želimo pružiti što detaljniji prikaz cjelokupne ponude i osigurati pristup detaljnim informacijama te Vam tako olakšati odabir. No ipak, volimo se i družiti s Vama jer cijenimo dijalog, sugestije i razmjenu iskustava. Velik dio našeg asortimana možete pogledati i uživo u našem izložbenom salonu radnim danom od 8 do 16 sati, u samom centru Zagreba, na adresi Nova Ves 8.

Crescat d.o.o.

  • Ured i izložbeni salon: Nova Ves 8, 10 000 Zagreb
  • Tel/Fax: +385 1 4844 445
  • E-mail: info@crescat.hr
  • Društvo je registrirano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu
  • Sjedište društva: Vinkovićeva 1, 10000 Zagreb
  • OIB: 31608194500 MBS: 080552463
  • Temeljni kapital: 20.000,00 Kn uplaćen u cijelosti
  • Uprava: Krešimir Jadro, direktor
  • IBAN HR2723600001102260645 otvoren kod Zagrebačke banke d.d.
  • IBAN HR7325000091101216563 otvoren kod Addiko Bank d.d.