Odvlaživač zraka Cuoghi Nader Midi

1.239,90  (9.342,03 kn) /kom

Ovi odvlaživači zraka jedinstvene su konstrukcije i rade na principu pothlađivanja zraka. Kada se postave u prostor koji se želi odvlaživati, oni ventiliraju zrak oduzimajući mu suvišnu vlagu koja se skuplja u posudi odvlaživača ili se ispušta u kanalizaciju. U skladu sa zahtjevnim europskim standardima CE i Zakonom o zaštiti zraka RH, kompresorska jedinica punjena je ekološkim freonom R134a.

Da bi odvlaživač zraka serije NADER MIDI bio pouzdan i prilagodljiv u radu, opskrbljen je sljedećim priborom:

Prekidač razine

Prekidač obustavlja rad odvlaživača kada je spremnik vode pun a istovremeno pali signalnu žaruljicu “FULL”. Ako je spremnik vode izvađen, prekidač je i dalje aktivan i ne dozvoljava rad uređaja.

Stalno odvodnjavanje

Na donji dio spremnika vode moguće je priključiti plastičnu cijev za stalni odvod vode u kanalizaciju.

Higrostat

Higrostat ugrađen u uređaj regulira relativnu vlagu zraka u prostoru, uključivanjem ili isključivanjem rashladnog kompresora, čime se postiže maksimalna djelotvornost rada.

Automatsko odleđivanje

Kod temperature ispod 16 °C moguće je formiranje leda na isparivačkoj sekciji, čime bi se poremetio rad uređaja. Posebni termostat programira vrijeme za funkciju odmrzavanja ledenih nakupina, što omogućava dobar rad uređaja i kod niskih temperatura prostora (>+5 °C).

Sistem istrujavanja zraka

Zrak se u uređaj usisava s prednje strane a odvlaženi zrak izlazi na gornjoj strani uređaja. Time se štedi na prostoru jer se odvlaživač može postaviti uza zid i između drugih predmeta (namještaja i sl.).

Zaštita od “ispljuskivanja” vode

Spremnik vode zaštićen je poklopcem kako se voda ne bi izlijevala pri premještanju aparata.

Položaj spremnika

Spremnik vode smješten je na donjem dijelu uređaja iza, praktično i lijepo dizajniranih, posebnih vrata.

Pokretljivost

Odvlaživač je postavljen na samopodesivim kotačima pa se lako premješta u prostoru.

Sigurnost

Odvlaživač NADER MIDI proizveden je prema strogim CE-standardima.

Efikasnost

Pažljivo usklađen rashladni ciklus uz ugradnju kvalitetnih dijelova daje odvlaživaču NADER MIDI dugovječnost i štedljivost u potrošnji energije.

Tehnički podatci
Sve tehničke podatke o ovlaživačima možete vidjeti ovdje.

SKUInfoOpis proizvodaDimenzija (VxŠxD) cmCijenaKošarica
CNM 4Odvlaživač zraka Coughi Nader Midi 416.5/28 Kapacitet (l/24h); 300 Količina zraka u cirkulaciji (m3/h)55.5×39.8×38.21.239,90  (9.342,03 kn) /kom

Cijene u tablici su bez PDV-a.

SKU: Var.CNM 4CNM 4Var. Kategorija:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).