Niskotlačni mini/mikro stolovi NSD 110 / NSD 11

0,00  (0,00 kn) /kom

Niskotlačni mini stol NSD 110

Niskotlačni mini stol NSD 110 je multifunkcionalni uređaj za konzervaciju i restauraciju slika, papira i tekstila. Ovaj model stola ne dolazi s postoljem i potrebno ga je postaviti na neku podlogu, odnosno radni stol. Ovaj kompaktni i lagani niskotlačni stol opremljen je učinkovitim sustavom grijanja kao i veći modeli ovih stolova.

Ovaj stol koristi industrijski usisavač kao izvor usisa, a podešavanje i nadzor radnih parametara obavlja upravljačka jedinica/programer NSD11X. Napomena: Ukoliko već posjedujete neki od većih modela niskotlačnih stolova, možete iskoristiti industrijski usisavač koji je isporučen s Vašim stolom. U tom slučaju zatražite ponudu za mini stol koji nije opremljen s industrijskim usisavačem.

Sve tehničke podatke o ovom modelu možete vidjeti ovdje.

Niskotlačni mikro stol NSD 11

Niskotlačni mikro stol NSD 11 dizajniran je specifično za konzervatorsko restauratorske radove na slikama bez potrebe za njihovim skidanjem s okvira. Iznimno tanka radna površina može se jednostavno postaviti između platna i okvira. Ovaj mikro stol opremljen je sustavom grijanja te senzorima temperature i tlaka.  Radna površina postavljena je na nosač  koji ima mogućnost podešavanja visine.

Ovaj stol koristi industrijski usisavač kao izvor usisa, a podešavanje i nadzor radnih parametara obavlja upravljačka jedinica/programer NSD11X. Napomena: Ukoliko već posjedujete neki od većih modela niskotlačnih stolova, možete iskoristiti industrijski usisavač koji je isporučen s Vašim stolom. U tom slučaju zatražite ponudu za mikro stol koji nije opremljen s industrijskim usisavačem.

Sve tehničke podatke o ovom modelu možete vidjeti ovdje.

NAPOMENA: cijena na upit

SKUNaziv proizvodaOpis proizvodaCijenaKošarica
30 0190Niskotlačni mini stol NSD 110 dim. 100 x 66 x 7,5 cmPerforirana podloga. NSD11X programer industrijski usisavač 1500 W0,00  (0,00 kn) /kom
30 0200Niskotlačni mikro stol NSD 11 dim. 24 x 33 cmPerforirana podloga. NSD11X programer industrijski usisavač 1500 W0,00  (0,00 kn) /kom

Cijene u tablici su bez PDV-a.

SKU: Var.30 019030 0190Var. Kategorija:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).