Albumske stranice od poliestera Secol “A-S”, 23,3 x 15,4 cm

53,08  (399,93 kn) /omot

Secolove poliesterske albumske stranice ubrajaju se među najbolje proizvode za vrhunsku profesionalnu zaštitu ne samo fotografija, nego i negativa, vrijednih dokumenata, novčanica, omotnica prvog dana…

Ne štite samo od fizičkih utjecaja poput prljavštine ili otisaka prstiju, nego i od kemijski uvjetovanih oštećenja. Kristalno prozirni poliester od kojeg su stranice proizvedene prošao je Photographic Activity Test (PAT). Ne sadrži kiseline ni omekšivače, poput mnogih plastičnih materijala od kojih su izrađeni fotoalbumi u slobodnoj prodaji, te je potpuno neutralan u odnosu s pohranjenim materijalom.

Albumske stranice Secol  klasik su koji ispunjava najviše zahtjeve za arhiviranje vrijednih zbirki jer osigurava pouzdanu dugotrajnu zaštitu protiv izbljeđivanja, žućenja, nastajanja krhkosti i mogućeg propadanja fotografija i dokumenata.

  • kristalno proziran
  • arhivski siguran
  • poliester (Melinex)
  • omot: 50 komada

Preporučujemo Vam da albumske stranice pohranite u beskiselinsku fotoalbum-kutiju.

SKUZa formatCijenaKošarica
40 AS201P2SE23.3 x 15.4 cm53,08  (399,93 kn) /omot

Cijene u tablici su bez PDV-a.

Napomena

  • za količinu 5 omota – rabat 5 %, 10 omota – rabat 10 %

Preporuka

  • Poliester, polipropilen i polietilen tri su vrste ‘plastičnih’ materijala koji su prikladni za pohranu fotografija i umjetnina na papiru. Ne smiju sadržavati nikakve aditive ni premaze (PAT test je najsigurniji dokaz). Čisti poliester, poznat kao brand Melinex, preporučuje se za pohranu zbog svoje izrazite stabilnosti (inertnosti). Polipropilen (PP) je povoljnija alternativa poliesteru, nešto je mekši i malo manje proziran. Polietilen (PE) je najmekši ali najmanje proziran od sva tri materijala. Polivinil-klorid (PVC), ponegdje spominjan pod nazivom vinil, zbog svoje nestabilnosti nije prikladan kao materijal za pohranu.
SKU: Var.40 AS201P2SE40 AS201P2SEVar. Kategorija:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).