Novi dizajn

Poštovani klijenti i posjetitelji stranice Crescat.hr,

više od desetljeća naša je internetska stranica virtualno odredište ne samo konzervatorima i restauratorima, nego i mnogim drugim stručnjacima s područja umjetnosti, grafike, arhitekture…

Posebno nam je drago što je mnogim našim pasioniranim kolekcionarima ovo mrežno mjesto dalo prvu informaciju o pravilnom čuvanju i postupanju s vrijednim knjigama, pisanim gradivom i umjetničkim predmetima.

Tehnologizacija svakodnevice, posebno sveprisutni pametni telefoni i tableti preko kojih nam korisnici sve češće pristupaju, dala nam je poticaj da unaprijedimo međusobnu komunikaciju. Od sada je naša stranica prilagođena i tim uređajima, ali donosi i mnogo više. Osim spomenute responzivnosti, tu je olakšano pretraživanje pomoću kategorija koje su na prikazu za stolna računala trajno vidljive na lijevoj strani zaslona, bolja preglednost ostalih sadržaja poput novih proizvoda i novosti, sve uz tradicionalne boje naše firme koje i u ovom novom dizajnu daju osjećaj poznatoga okruženja.

Glavna karakteristika stranice i dalje ostaje ista. Ponuditi vrhunske materijale najpoznatijih svjetskih proizvođača specijaliziranih za područja koja pokrivamo i omogućiti njihovu što bržu dobavljivost. Zato smo posebnu pozornost obratili na poboljšanje performanski naše web-trgovine. Od sada na njoj imate i dodatnu mogućnost registracije koja olakšava pregledavanje povijesti Vaših narudžbi, a uvrstili smo i tzv. listu želja na koju možete dodati proizvode koji Vas zanimaju i na koje biste se još htjeli vratiti i uvrstiti ih u svoje planove. Naše poboljšanje ne završava ovdje, naši inozemni kupci uskoro će moći koristiti stranicu na engleskom jeziku, a kupcima iz susjednih zemalja značajno će pomoći mogućnost prikaza cijena u eurima.

Uz spomenuta poboljšanja estetske i funkcionalne strane naše internetske stranice, i dalje želimo unaprjeđivati interakciju i suradnju svih koji nas posjećuju bilo u realnom bilo u ne manje stvarnom virtualnom svijetu. Zato Vas, uz želje za brzom prilagodbom novim performansama, pozivamo da nam se javljate sa svojim mišljenjima, prijedlozima i preporukama.

Vaš Crescat d.o.o.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).