Hahnemühle Digital Fine Art InkJet papiri

Hahnemühle Digital FineArt kolekcija obuhvaća umjetničke papire različite gramature i površinske strukture, platna za ispis reprodukcija, fotografija i digitalne umjetnosti.

Zahvaljujući tradiciji, iskustvu i ekspertizi u proizvodnji umjetničkih papira tvrtka Hahnemühle osmislila je liniju papira posebno namijenjenu ispisu na inkjet pisačima i globalni je tržišni lider u distribuciji ove vrste papira. Široku paletu papira izrađenih na tradicionalnom cilindričnom stroju karakteriziraju različite strukture površine, iznimni dojam koji ostavljaju na dodir, bilo da se radi o potpuno pamučnim ili celuloznim papirima. Zahvaljujući konzervatorskoj kvaliteti materijala i izrade DFA papiri osvojili su međunarodne nagrade poput TIPA, BIPP i American Photo.

Hahnemuehle-DFA

 

 

 

 

 

 

Vrhunski završni sloj na originalnim umjetničkim papirima čuva njihov jedinstveni osjet pri dodiru, a jamči dugotrajnost i vjernost ispisa koji zadovoljava muzejske i galerijske standarde (ISO 9706).

Svi Hahnemühle inkjet papiri prikladni su i za klasične fine art ispise, dostupni su u širokom rasponu boja, s iznimnim kontrastom i najfinijim nijansama te tako omogućavaju nastanak dojmljivih i uzbudljivih slika. Zahvaljujući neprekidnoj suradnji s vodećim proizvođačima fine art pisača osigurava se kompatibilnost Hahnemühle papira i platna sa svim fine art pisačima koji koriste pigmente ili tinte u boji.

Osim toga, besplatne ICC profili za postavke boja omogućavaju najbolje rezultate za Vaš digitalni ispis.

Digital FineArt papiri i platna iz Hahnemühle Digital FineArt asortimana dostupni su u tri linije:

  • Matt FineArt (glatki i teksturirani) papiri s mat premazom površine koji može biti zaglađen ili pak teksturiran – primjerice Photo Rag® linija koja je mjerilo i referentni proizvod cijele industrije
  • Glossy FineArt linija sastoji se od Hahnemühle papira s sjajnim/glossy premazom poput primjerice baritnih (Baryta) papira za inkjet pisače
  • Canvas FineArt linija sastoji se od platna različitih gramatura s mat, sjajnim ili metalik završnim slojem

Cjenik Hahnemühle Digital FineArt papira možete vidjeti ovdje.

 

HM Logo

Tvrtka Hahnemühle u svom asortimanu ima i posebnu seriju arhivskih portfolio kutija od laganog valovitog kartona s dimenzijama točno prilagođenim formatima papira iz Digital Fine Art kolekcije.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons