Arhivske trake za montažu umjetnina

Arhivske trake za montažu laganih umjetnina

Arhivska traka za montažu laganih djela

Tanka, fina samoljepljiva papirnata traka od dugačkih vlakana. Presvučena je akrilnim ljepilom arhivske kvalitete koje je trajno i s vremenom neće požutjeti, a aktivira se na pritisak. Ova traka idealna je za postavljanje prozirnih djela poput japanskih papira, papirusa i  sličnih laganih umjetnina budući da neće biti vidljiva nakon postavljanja čak i na tako tankim podlogama. Traka se uklanja pomoću mineralnih špirita.

Šifra Naziv proizvoda Cijena
kn/kom
Količina Košarica
60 61412 Arhivska traka za montažu laganih umjetnina, 2,5 cm x 10,1 m 99,90
60 61413 Arhivska traka za montažu laganih umjetnina, 2,5 cm x 29,8 m 179,90

 

Arhivske trake za montažu srednje teških umjetnina

Arhivska traka za montažu srednjih djela

Ova se traka aktivira vodom,  iznimno je otporna na trganje i prikladna je za montažu praktično svih osim najtežih umjetnina. Izrađena je od beskiselinskog puferiranog papira (pH-vrijednost 8,5). Ph neutralno ljepilo ima veliku čvrstoću i sprječava pomicanje ili “klizanje” umjetnine.

Šifra Naziv proizvoda Cijena
kn/kom
Količina Košarica
60 61395 Arhivska traka za montažu, 2,5 cm x 39,6 m 99,90

Hayaku – japanska izrazito čvrsta arhivska traka za montažu umjetnina

14752121285403Japanska traka za montažu umjetnina Hayaku proizvedena je kombiniranjem dugih čvrstih vlakana japanskog dudova papira s beskiselinskim ljepilom koje se aktivira i uklanja pomoću vode.

Nepravilni rub oponaša tradicionalni japanski model. Profesionalcima će se svidjeti čvrsto prianjanje trake Hayaku. Papir težine 52 g/m2 izrazito je snažan, a traka se brzo i jednostavno primjenjuje.

Uokvirivači odnosno uramljivači slika i konzervatori koji osiguravaju uokvirivanje konzervatorske kvalitete znat će cijeniti prednosti ove izuzetno čvrste trake za montiranje umjetnina.

Šifra Naziv proizvoda Cijena kn/kom Količina Košarica
60 61411 Hayaku – arhivska traka za montažu, dim. 2,5 cm x 30,5 m 219,90

 

Arhivske trake za montažu Digital Fine Art printova

Abaca

Traka za montažu Abaca kombinira jakost i gipkost papira Abaca s iznimno snažnim akrilnim ljepilom koje je otporno na starenje i s vremenom neće požutjeti. Digital fine Art djela koja su ispisana na inkjet pisačima osjetljiva su na vodu i prilikom njihova montiranja nije sigurno koristiti trake koje se aktiviraju vodom. U takvim slučajevima samoljepljiva arhivska traka predstavlja puno sigurniju alternativu. Traka za montažu Abaca dovoljno je jaka za nošenje ispisa velikog formata, a istovremeno je dovoljno gipka pa se može pričvrstiti na takav ispis bez deformiranja. Papir Abaca je pH neutralan i biorazgradiv.

Šifra Naziv proizvoda Cijena
kn/kom
Količina Košarica
60 61449 Abaca – arhivska traka za montažu, 2,2 cm x 45,7 m 169,90
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons