SAFE materijali za filateliju i numizmatiku

SAFE materijali za filateliju i numizmatiku

Poštovani filatelisti i numizmatičari.

Dobrodošli u SAFE svijet materijala i opreme za numizmatiku i filateliju!

SAFE numizmatika

Već više od 6 desetljeća tvrtka SAFE pruže prvoklasnu kvalitetu i široki izbor za uređivanje i prezentaciju Vaših zbirki medalja, poštanskih markica i numizmatike.

Tvrtka Crescat je ovlašteni distributer kompletnog SAFE asortimana koji možete vidjeti u priloženom katalogu (38,4 Mb).

 

SAFE – Schwäbische Albumfabrik osnovao je Friedrich Schneider 1953. godine i otada do danas je u vlasništvu obitelji Schneider.

SAFE filatelija 2SAFE Numizmatika 2

U početku su izrađivani albumi i sustavi namijenjeni kolekcionarima „klasičnih filatelističkih područja“ poput poštanskih marki, razglednica i kovanog novca.  I danas je izrada filatelističkih i numizmatičkih proizvoda u tvornici u Bempflingenu/Reutlingenu jedan od temeljnih oslonaca u filozofiji tvrtke. Neprestani razvoj i kontrola kvalitete jamče da će svaki kupac pronaći odgovarajuće rješenje po mjeri i visoke kvalitete za svoju zbirku.

SAFE razgledniceSAFE album

Ponuda se kontinuirano proširuje: tako danas SAFE nudi  odgovarajuće sustave za čuvanje „svega što je moguće skupljati“ – od minerala, minijatura svih vrsta, igala, sportskih kartica, autogramskih kartica do novčanica itd.

Osim navedenih proizvoda, tvrtka SAFE u svojoj ponudi ima i proizvode koji  su vezani uz sakupljanje, prezentaciju i čuvanje – poput vitrina, kutija za kolekcionarske zbirke, sitnog namještaja i sl. koji olakšavaju uredno čuvanje i prezentiranje zbirki u Vašem domu, a pritom čine Vaš životni prostor atraktivnijim i podižu njegovu vrijednost.

Sva rješenja prilagođena su Vašim potrebama, naglašene sigurnosti i atraktivnog izgleda, visoke preciznosti izrade i napravljena od prvoklasnih materijala i prema tome prikladna su za korištenje kako za privatne tako i za poslovne svrhe.

Tvrtka SAFE nudi i jedinstveni program vlastitih testnih uređaja koji dodaju dodatnu draž i zanimljivost Vašem kolekcionarstvu.

Za bilo kakve upite, cijene i rokove isporuke  slobodno nam se obratite.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons