Uložnice za stranicu – Art. br. 20 91820 za format 48 x 48 mm

119,61 kn /omot

Visokokvalitetne album stranice i uložnice za novčanice, kovanice i medalje. Izrađene su od čistog polipropilena koji ne sadrži štetne kemikalije, omekšivače niti kiseline koje bi mogle prouzročiti propadanje pohranjenih predmeta prilikom dugotrajne pohrane i čuvanja.

Uložnice za numizmatiku savršeno odgovaraju otvorima na album stranici 20 91820. Na taj način dostupna su brojna rješenja za kombiniranu pohranu i uređivanje zbirki kovanog novca, medalja i/ili novčanica.

  • 6 x format: 48 x 48 mm
  • ø ≤ 42 mm
  • omot: 100 komada
SKUZa formatCijenaKošarica
20 9182648 x 48 mm119,61 kn /omot

Cijene u tablici su bez PDV-a.

Napomena

  • za količinu 5 omota – rabat 5 %, 10 omota – rabat 10 %

Preporuka

  • Poliester, polipropilen i polietilen tri su vrste ‘plastičnih’ materijala koji su prikladni za pohranu fotografija i umjetnina na papiru. Ne smiju sadržavati nikakve aditive ni premaze (PAT je najsigurniji dokaz). Čisti poliester, poznat kao brand Melinex, preporučuje se za pohranu zbog svoje izrazite stabilnosti (inertnosti). Polipropilen (PP) je povoljnija alternativa poliesteru, nešto je mekši i malo manje proziran. Polietilen (PE) je najmekši ali najmanje proziran od sva tri materijala. Polivinil-klorid (PVC), ponegdje spominjan pod nazivom vinil, zbog svoje nestabilnosti nije prikladan kao materijal za pohranu.
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).