PhoneSoap GO – Prijenosni UV sterilizator pametnih telefona

799,90 kn /kom

Čekanje je konačno gotovo. PhoneSoap Vam ponosno predstavlja najnoviji dodatak našoj proizvodnoj liniji: PhoneSoap Go. Ovaj uređaj na baterije posebno je osmišljen za one koji su uvijek na putu. Što to znači? Prvenstveno da steriliziranje više nije ograničeno na Vaša četiri zida. PhoneSoap Go možete nositi kamo god želite.

Čistite i punite na putu

Odsad možete mirno putovati. S punjivim uređajem PhoneSoap Go čistite i punite svoj pametni telefon u vlaku, zrakoplovu ili gdje se god nalazili.

Detaljnije

Ne putujete nikamo bez svoga pametnog telefona, ali koliko on zapravo usput pokupi mikroorganizama? Vaš je mobitel postao kao treća ruka koju nikad ne perete. PhoneSoap Go prvi je i jedini prijenosni punjač mobitela koji čisti i sterilizira Vaš mobitel dok se puni. Sada možete poboljšati kvalitetu putovanja tako što ćete sterilizirati najprljaviju stvar u svojoj torbi.

  • UV sterilizator ubija mikroorganizme
  • odgovara svim mobitelima i navlakama
  • ugrađena punjiva baterija
  • do 4 punjenja mobitela ili 45 ciklusa steriliziranja
  • s dva priključka za punjenje uređaj je univerzalni punjač za svaki mobitel

Punjenje bez usporedbe

Baterija mobitela brzo se troši tijekom putovanja. Kao i naši ostali proizvodi iz linije PhoneSoap, i ovaj aparat obavlja dvije funkcije: sterilizira i puni. PhoneSoap Go dizajniran je kao prijenosna baterija (powerbank) i podržava do 4 punjenja Vašeg mobitela, tako da više nikada nećete biti zabrinuti hoćete li tijekom putovanja propustiti važan mail ili hoće li Vam se ugasiti mobitel tijekom gledanja filma.

Sterilizirajte, napunite, ponovite

Površine na koje nailazite tijekom putovanja prepune su opasnih mikroorganizama. Poznato je da na posudama za pregled u zračnim lukama i na rukohvatima u javnom prijevozu ima tragova rhinovirusa, gripe, fekalija i bakterija za koje se zna da izazivaju bubonsku kugu*. UV-C svjetla u uređaju PhoneSoap Go uništit će 99,99 % štetnih mikroorganizama u samo 10 minuta. Kada je potpuno napunjen, PhoneSoap Go može sterilizirati Vaš mobitel do 45 puta.

Ubija viruse koji izazivaju prehladu i gripu

Mikroorganizmi su dobri za Vas? Pa… baš i ne, ne svi. Istina je da umjerena izloženost mikroorganizmima podiže naš imunosni sustav i održava nas zdravijima. Međutim, razbolijevamo se zbog izloženosti štetnim bakterijama. Naš je mobitel žarište za uzgoj mikroorganizama, čak i onih od kojih se možemo razboljeti. Srećom, PhoneSoap Go ubija viruse prehlade i gripe!

Bez tekućina, bez zagrijavanja, bez kemikalija

PhoneSoap rabi UVC tehnologiju da bi ubio klice i bakterije na površini Vašeg mobitela. Sa žaruljama na vrhu i dnu PhoneSoap GO postiže sterilizaciju od 360 stupnjeva, dosežući sićušne pukotine do kojih ne mogu dospjeti niti opasne tekućine. Uređaj će se automatski isključiti nakon 10 minuta pa ne trebate brinuti o tomu hoće li se uređaj pregrijati.

Zaustavite mikroorganizme, ostanite zdravi

UV svjetla eliminiraju bakterije, viruse i mikroorganizme koji žive na Vašem telefonu.

UV svjetlo najučinkovitije je na tvrdim, neporoznim, površinama poput mobitela, većine navlaka za mobitele, ključeva, kreditnih kartica i sl., dok je manje učinkovito na tkaninama i drugim poroznim materijalima koji stvaraju mnogo sjene koja može spriječiti UV svjetlo da dosegne površinu. UV svjetlo može uništiti samo mikroorganizme na površini do kojih dođe u kontakt. Iako mnogo predmeta po svojim mjerama može stati u uređaj, učinkovitost čišćenja može biti reducirana ako predmet dotiče stranice uređaja.

Više tehničkih detalja pogledajte ovdje.

Pogledajte i ostale uređaje iz ove linije: klasični UV sterilizator mobilnih telefona i višenamjenski UV sterilizator.

SKUCijenaKošarica
PS500G799,90 kn /kom

Cijene u tablici su bez PDV-a.

Napomena

  • Uređaj je dostupan u bijeloj i indigo boji. Pri popunjavanju košarice u komentaru upišite koju biste boju željeli i obavijestit ćemo Vas o trenutačnoj raspoloživosti odabrane boje.
SKU: Var.PS500GPS500GVar. Kategorija:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).