HomeSoap – Višenamjenski UV sterilizator

1.499,90 kn /kom

Naš novi i veći uređaj osmišljen je za steriliziranje tableta i raznih predmeta iz Vašega doma. Na zahtjev klijenata dodali smo prekidač za uključivanje i isključivanje kojim možete prelaziti iz ručnog na automatski način ili u bilo kojem trenutku ugasiti žarulje uređaja. Kao i naši sterilizatori pametnih telefona, i ova se jedinica preko ugrađenog USB priključka može rabiti kao punjač mobitela tijekom steriliziranja. Sve što stane unutar HomeSoapa, sterilizirat će se. To znači da možete očistiti sve od dude do daljinskog upravljača.

  • od sada s ugrađenim prekidačem za uključivanje i isključivanje!
  • UV sterilizator ubija 99,99 % mikroorganizama
  • pouzdano sterilizira sve što stane unutra
  • dovoljno velik za Apple iPad Pro i druge velike tablete
  • prikladan za sve predmete – od pribora do knjiga i Nintendo Switcha
  • dva priključka (1 USB i 1 USB-C) čine ga univerzalnim punjačem

Veći kapacitet, veći potencijal

U ovom uređaju koji je 27 puta veći od PhoneSoapa, možete sterilizirati sve. Od dječjih igračaka, duda, bočica, knjiga pa sve do tableta, slušalica, daljinskih upravljača itd.

Bitno je ono iznutra

Dva velika UV-C svjetla i reflektirajuća površina omogućuju svjetlu da okruži Vaš predmet i da se unište mikroorganizmi.

Petrijeva zdjelica u Vašem džepu

Vaš je mobitel 18 puta prljaviji i sadrži više štetnih bakterija od javnog zahoda. Zamislite koliko je bakterija na Vašim kućnim predmetima. Za sve stvari koje se ne mogu dezinficirati sapunom, tu je HomeSoap.

Uvijek spreman za uporabu

U HomeSoap ugrađena su dva 2,4 A USB priključka ( 1 USB-A, 1 USB-C). Vaš mobitel neće biti samo steriliziran, nego ga možete i napuniti.

Zaustavite mikroorganizme, ostanite zdravi

UV svjetla eliminiraju bakterije, viruse i mikroorganizme koji žive na Vašem telefonu.

UV svjetlo najučinkovitije je na tvrdim, neporoznim, površinama poput mobitela, većine navlaka za mobitele, ključeva, kreditnih kartica i sl., dok je manje učinkovito na tkaninama i drugim poroznim materijalima koji stvaraju mnogo sjene koja može spriječiti UV svjetlo da dosegne površinu. UV svjetlo može uništiti samo mikroorganizme na površini do kojih dođe u kontakt. Iako mnogo predmeta po svojim mjerama može stati u uređaj, učinkovitost čišćenja može biti reducirana ako predmet dotiče stranice uređaja. Za veću djelotvornost uređaj smjestite na sredinu donje kvarcne ploče. Ako se Vaš predmet oslanja na stranice HomeSoapa, obratite pozornost na to da se oslanja na vertikalne kvarcne cijevi, a ne na plastiku.

Više tehničkih detalja pogledajte ovdje.

Pogledajte i ostale uređaje iz ove linije: klasični UV sterilizator mobilnih telefona i prijenosni UV sterilizator mobilnih telefona.

SKUCijenaKošarica
PS_HS1.499,90 kn /kom

Cijene u tablici su bez PDV-a.

Napomena

  • Uređaj je dostupan u bijeloj i crnoj boji. Pri popunjavanju košarice u komentaru upišite koju biste boju željeli i obavijestit ćemo Vas o trenutačnoj raspoloživosti odabrane boje.
SKU: Var.PS_HSPS_HSVar. Kategorija:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Crescatove internetske stranice, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).