PhoneSoap 3.0 – UV sterilizator pametnih telefona

PhoneSoap 3.0 – UV sterilizator pametnih telefona
Crescat NOVO

Mobitel ne možete oprati, ali ga zato možete sterilizirati. PhoneSoap neutralizira bakterije koje drugi uređaji ne mogu uništiti. Omogućuje Vam steriliziranje i punjene mobitela.

Svoj mobitel punite svaki dan, no koliko ga često čistite? Mobitel je postao treća ruka koju nikada ne perete. PhoneSoap 3 prvi je i jedini punjač mobitela koji čisti i sterilizira Vaš mobitel dok se puni. Sada dnevno punjenje možete oplemeniti steriliziranjem. S PhoneSoapom napunjeni mobitel postaje čisti mobitel.

Detaljnije

120035874511

 

 

 

 

 

  • UV sterilizator ubija 99,99 % mikroorganizama
  • odgovara svim veličinama mobitela i navlaka
  • pouzdano sterilizira sve što stane unutra
  • akustično audiopojačalo omogućuje Vam da čujete alarme i obavijesti
  • zahvaljujući dvama priključcima za punjenje, uređaj djeluje kao univerzalni punjač za svaki mobitel

Sterilizirajte i punite

778010115

 

 

 

 

 

PhoneSoap rješava “rastući” problem glede bakterija na Vašem uređaju koje izazivaju bolesti. Naš je sterilizator mobitela zgodno dizajniran tako da se skladno uklapa u razne ambijente: na Vaš noćni ormarić, u ured pa i u kuhinju. Potrebno je samo nekoliko minuta da Vaš mobitel postane slobodan i čist od opasnih bakterija od kojih se možete razboljeti ili ih možda prenijeti drugima.

Petrijeva zdjelica u Vašem džepu

700124785521

 

 

 

 

 

Mobitel je 18 x prljaviji i sadrži više štetnih bakterija od javnog zahoda. Ruke peremo, ali mobitel nikada. Zaboravljamo da sve što dodirnemo rukama prenosimo na mobitel koji je savršena hranjiva podloga za bakterije. Mobitele spremamo na topla mjesta pogodna rastu bakterija koje zatim prenosimo na sve što dodirnemo – hranu, našu kožu i ostalo s čim dolazimo u dodir.

Ubija viruse koji izazivaju prehladu i gripu

Mikroorganizmi su dobri za Vas? Pa… baš i ne, ne svi. Istina je da umjerena izloženost mikroorganizmima podiže naš imunosni sustav i održava nas zdravijima. Međutim, razbolijevamo se zbog izloženosti štetnim bakterijama. Naš je mobitel žarište za uzgoj mikroorganizama, čak i onih od kojih se možemo razboljeti. Srećom, PhoneSoap 3 ubija viruse prehlade i gripe!

Bez tekućina, bez zagrijavanja, bez kemikalija

PhoneSoap rabi UVC tehnologiju da bi ubio klice i bakterije na površini Vašeg mobitela. Sa žaruljama na vrhu i dnu PhoneSoap 3 postiže sterilizaciju od 360 stupnjeva, dosežući sićušne pukotine do kojih ne mogu dospjeti niti opasne tekućine. Uređaj će se automatski isključiti nakon 10 minuta pa ne trebate brinuti o tomu hoće li se uređaj pregrijati.

1200305289742

 

 

 

 

 

Doživotno jamstvo na naše žarulje

Žarulje koje rabimo imaju životni vijek od 4000 sati – dakle, 240 000 minuta! To znači da svoj PhoneSoap 3 možete upotrebljavati oko 24 000 puta prije nego što žarulje pregore. Ako se to dogodi prije roka, besplatno ćemo ih zamijeniti tako da možete nastaviti sa sterilizacijom!

1200028475223

 

 

 

 

 

Zaustavite mikroorganizme, ostanite zdravi

UV svjetlo eliminira bakterije, viruse i mikroorganizme koji žive na Vašem mobitelu.

Pomoću ovoga uređaja pouzdano ćete i sigurno očistiti svoj mobitel bez štetnoga zagrijavanja, tekućina ili kemikalija. Možete ga rabiti i za čišćenje ključeva, kreditnih kartica, slušalica, nakita, novca… Svršetak sterilizacije označit će svijetleći logo. PhoneSoap 3 dovoljno je velik za sterilizaciju i najvećih mobitela na tržištu.

UV svjetlo najučinkovitije je na tvrdim, neporoznim, površinama poput mobitela, većine navlaka za mobitele, ključeva, kreditnih kartica i sl., dok je manje učinkovito na tkaninama i drugim poroznim materijalima koji stvaraju mnogo sjene koja može spriječiti UV svjetlo da dosegne površinu. UV svjetlo može uništiti samo mikroorganizme na površini do kojih dođe u kontakt. Iako mnogo predmeta po svojim mjerama može stati u uređaj, učinkovitost čišćenja može biti reducirana ako predmet dotiče stranice uređaja.

1214746532114

 

 

Više tehničkih detalja pogledajte ovdje.

 

 

Šifra Naziv proizvoda Cijena kn/kom Količina Košarica
PS500-3 PhoneSoap 3.0 – UV sterilizator pametnih telefona 599,90

Napomena: uređaj je dostupan u bijeloj, crnoj, ljubičastoj (orchid), srebrnoj i zlatnoj boji. Pri popunjavanju košarice u komentaru upišite koju biste boju željeli i obavijestit ćemo Vas o trenutačnoj raspoloživosti odabrane boje.

Pogledajte i ostale uređaje iz ove linije: prijenosni UV sterilizator mobilnih telefona i višenamjenski UV sterilizator.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons