Jade 403 pH neutralno ljepilo

Jade 403 pH neutralno ljepilo

Jade 403 pH neutralno ljepilo je vrhunsko ljepilo na bazi polivinilacetata (PVA) i predstavlja idealno rješenje za obavljanje konzervatorskih zahvata, rad u knjigoveštvu i općenito za rad na umjetninama.

Ovaj proizvod najčešće se koristi u knjigoveštvu i prilikom izrade kutija. Pomoću Jade pH neutralnog ljepila uspješno možete lijepiti papire, tkanine na drvo, kožu, ispuniti pukotine u slikarskim platnima i popravljati predmete od keramike.

Jade pH neutralno ljepilo uspješno se koristi i za krpanje poderotina na slikama te pojačavanje pregiba na rubovima slika. Jako razrijeđeno ljepilo može se koristiti za učvršćivanje oslabljenih i izlizanih vlakana (niti). Dodavanjem škrobnog ljepila ili metilceluloze usporava se sušenje.

Ovo univerzalno ljepilo dolazi u obliku emulzije polivinilacetata te ne sadrži nikakva otapala. Nakon nanošenja vrlo brzo se suši, ostavlja fleksibilan prozirni film i vrlo je trajno. Ovo ljepilo je termoplastično (zagrijavanjem postaje viskozno, hlađenjem se skrućuje) i može se koristiti za izradu termoaktivirajućih materijala. U tekućem obliku je topivo u vodi, no nakon što se osuši postaje permanentno i nije ga više moguće ukloniti. Jade 403 pH neutralno ljepilo ne sadrži kiseline.

Ljepilo je potrebno čuvati na sobnoj temperaturi (ne smije se smrznuti). Rok valjanosti iznosi 3 mjeseca.

Napomena: Ukoliko dođe do smrzavanja ljepila ono postaje neupotrebljivo te stoga molimo da prilikom naručivanja vodite računa o vremenskim prilikama ovisno o vašoj lokaciji.

Ljepilo koje se smrzne prilikom transporta nećemo moći zamijeniti niti refundirati uplaćena sredstva.

Šifra Naziv proizvoda Cijena kn/kom Količina Košarica
60 JADE4038 Jade 403 pH neutralno ljepilo 236 ml 89,90
60 JADE403Q Jade 403 pH neutralno ljepilo 0,95 l 229,90
60 JADE403G Jade 403 pH neutralno ljepilo 3,8 l 599,90

 

 

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons