Ionizatori i ozonatori zraka

Ionizatori i ozonatori zraka
Crescat NOVO

Nemoguće je prenaglasiti važnost dobroga zraka za kvalitetan i zdrav život. To pogotovo vrijedi za zrak u zatvorenim prostorima koje dijelimo s drugima u školama, laboratorijima, radionicama, čekaonicama, dvoranama za sastanke…

Predstavljamo Vam stoga nekoliko uređaja koji su se dugogodišnjom praksom potvrdili kao pravi izbor za dobivanje zraka čistoga od patogena i drugih onečišćenja.

Piramida Bioclimatic Airdeco

74100064788

 

 

 

 

 

Ionizator-pročišćavač AirDeco u obliku piramide atraktivan je izgledom, a zbog svoje prenosivosti predstavlja praktičan način za dobivanje čistoga i ugodnoga zraka. Ova mala piramida oponaša prirodu u stvaranju negativnih iona koji neutraliziraju viruse, bakterije, spore plijesni i druge mikroorganizme.  Boravak u takvom okruženju podiže raspoloženje i koncentraciju.

Uređaj je opremljen integriranim senzorom koji automatski kontrolira intenzitet pročišćavanja prema unaprijed zadanim vrijednostima koje možete prilagođavati ovisno o kvaliteti zraka u prostoriji. Stupanj onečišćenja jednostavno ćete moći vidjeti preko niza LED dioda u boji koje prikazuju i operativni status uređaja. Važno je napomenuti da ovaj ionizator pročišćuje i ionizira zrak na potpuno prirodan način, bez dodavanja mirisa, kemikalija ili umjetnih aroma.

Piramida postiže najbolji učinak kada je smještena blizu izvora zagađenja. Odlikuje se niskom razinom potrošnje, a dovoljna je za prostoriju veličine do 30 m2 (uz pretpostavljenu visinu prostorije od 2,7 m). Geometrijski izgled piramide i bešumni rad skladno će se i nenametljivo uklopiti u kulturne, obrazovne, poslovne, zdravstvene ustanove kao i u stambene prostore.

 • dim. 160 x 160 x 160 mm
 • potrošnja maks. 7 W
 • napon 100-240V
 • možemo Vam ponuditi i veće modele drukčijih oblika: stolne ili one koji se mogu montirati na zid, cijena na upit

Ostale tehničke podatke možete pogledati ovdje.

Šifra Naziv proizvoda Dimenzije/mm Cijena kn/kom Količina Košarica
BCP11 Ionizator zraka Bioclimatic Airdeco – Piramida 160 x 160 x 160 2.999,90

Bioclimatic Viroxx E150++ (mobilni uređaj za uništavanje virusa i bakterija te ionizator)

64214785220212

 

 

 

 

 

Uređaj je nastao u Njemačkoj s ciljem deaktiviranja opasnih virusa, bakterija i drugih patogena koji su izazivali zabrinutost posljednjih godina. Bioclimatic Viroxx E150++ ne samo da smanjuje rizik kontaminacije, nego također čisti zrak od neugodnih mirisa i obogaćuje ga negativnim ionima.

Ovaj potvrđeni proizvod vrhunske kvalitete zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji predfiltracije, fotokemijskog pročišćavanja visokoenergetskim kratkovalnim UV-C lampama i fotoaktivnim katalizatorom, katalitičke oksidacije, visokoučinkovite mikrofiltracije i bipolarne ionizacije osigurava higijenski čist i zdrav zrak koji dodatno poboljšava ugrađeni ionizator zraka.

Virrox E150++ ima ugrađen senzor kvalitete zraka, dugotrajne UV-C lampe koje ne proizvode ozon i traju 25 % dulje od dosadašnjih te patentirane ionizacijske cijevi za 5. stupanj pročišćavanja zraka koje na izlazu obogaćuju zrak negativnim ionima.

Uređaj je lako prenosiv i preporučuje se njegovo korištenje u prostorima u kojima se kreće veći broj ljudi: zdravstvene i obrazovne ustanove, muzeji, knjižnice, konferencijske dvorane, domovi umirovljenika i sl.

 • dim. 710 x 355 x 800 mm
 • težine 45 kg
 • potrošnja maks. 250 W

Ostale tehničke podatke možete pogledati ovdje.

Šifra Naziv proizvoda Dimenzije/mm Cijena kn/kom Količina Košarica
BCV51 Bioclimatic Viroxx 150++ 710 x 355 x 800 20.999,90

Ozon Air (ozonator zraka)

45674100023126

 

 

 

 

 

Za razliku od prva dva opisana uređaja, ovaj se koristi za obradu zraka u zatvorenim prostorijama bez boravka ljudi, tj. prije korištenja prostorija. Povećana koncentracija ozona dezinficira i deodorira zrak i površine predmeta, a nakon reakcije ozon se ponovno transformira u kisik, na način kako priroda čisti zrak i vode.

Ozon je snažno dezinfekcijsko sredstvo, učinkovito uništava viruse, bakterije i druge mikroorganizme, ne ostavlja zaostale spojeve i uporaba je potpuno ekološka. Ugrađeni digitalni sedmodnevni vremenski programator omogućuje Vam odabir trajanja tretmana u skladu s Vašim potrebama.

Za uništavanje virusa preporučuje se da uređaj radi najmanje 4 sata u prostoru maksimalnog volumena 340 m2. Važno je još jedanput napomenuti da se tijekom rada ovoga uređaja u prostorijama ne smiju nalaziti ljudi i životinje zbog toga što visoka koncentracija ozona može iritirati dišne putove. Nakon upotrebe, prostorije ili vozila treba prozračiti.

Uređaj se koristi u tretmanu poslovnih i stambenih prostora, hotela, sportskih dvorana, teretana, radionica i vozila. Osim što će zrak biti higijenski čist, Ozon Air izvući će neugodne mirise i ostaviti prepoznatljivu svježinu.

 • dim. 350 x 220 x 300 mm
 • težina 7 kg
 • potrošnja: 75 W
 • proizvodnja ozona: 15 g O3/h
 • ugrađen sedmodnevni vremenski programator

Ostale tehničke podatke možete pogledati ovdje.

Šifra Naziv proizvoda Dimenzije/mm Cijena kn/kom Količina Košarica
LOA125 Ozon Air 350 x 220 x 300 4.199,90
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons