Odvlaživač zraka Amber (Ruby) DH600

Odvlaživač zraka Amber (Ruby) DH600

Najtiši odvlaživač zraka na tržištu za uredske, stambene i ostale vlažne prostore. Amber (Ruby) DH600 posljednja je generacija adsorpcijskog odvlaživača zraka, koji odvlažuju zrak ne koristeći pritom kompresor, a samim time niti freon. Naime, vlažni zrak se usisava u uređaj i vodi preko ploče od silikagela, čije mikropore apsorbiraju vlagu iz zraka. Zadržana vlaga se pretvara u kapljice vode pomoću topline iz grijača i zadržava u spremniku vode. Pritom je kapacitet odvlaživanja, za razliku od kompresorskih, jednak kod nižih i kod viših temperatura, primjerice pri 5°C i 20°C.

Iznimna ekonomičnost
Grijač povećava temperaturu izlaznog zraka, pa razlika između ulaznog i izlaznog zraka iznosi do 12°C, čime se štedi na energiji grijanja. Također, kod Amber (Ruby) DH 600 nema gubitaka vremena u radu zbog odmrzavanja, jer nema pojave leda, kao ni potrošnje energije potrebne za odleđivanje.

Tihi rad
Bez kompresora nema niti buke na koju ste navikli kod kompresorskih odvlaživača zraka. Kod Amber (Ruby) DH 600 jedini šum stvara ventilator, što omogućuje nisku razinu buke, od 29 dBA do 45 dBA, na udaljenosti od 1 metra (ovisno o brzini rada).

Praktičnost i jednostavnost upotrebe
Privlačno dizajniran, Amber (Ruby) DH 600 odlikuje se jednostavnom upotrebom. Mogućnost odabira između automatskog i kontinuiranog rada omogućuje automatsko odvlaživanje upravljano senzorom, prema odabranom nivou vlage. Višak vlage koji se kondenzira skuplja se u spremniku vode unutar samog uređaja. Kada je spremnik pun, automatski se obustavlja rad uređaja. Na spremnik vode moguće je spojiti cijev za direktan odvod kondenzata u kanalizaciju. Zahvaljujući težini praznog uređaja od samo 7 kilograma, te praktičnoj ručki, odvlaživač je lako prenosiv. Bez obzira koristi li se Amber (Ruby) DH 600 u kućnoj ili poslovnoj primjeni, kvaliteta ovog uređaja belgijskog proizvođača, tvrtke ESSEGE, jamči dugogodišnji besprijekorni rad.

Tehnički podatci:

Kapacitet odvlaživanja: 5,5 litara/24h kod 20°C i 80% RV;5,1 litara/24h kod 15°C i 60% RV;5,1 litara/24h kod 5°C i 60% RV
Napon: 230V / 1~ / 50Hz
Potrošnja: maks. 560W
Zapremina spremnika vode: 5,5 litara (s prekidačem razine)
Nivo buke na udaljenosti od 1 m: od 29 dBA kod niže brzine; do 45 dBA kod više brzine
Radna temperatura prostora: 0 – 30°C
Prosječna razlika temperature: 12°C između ulaznog i izlaznog zraka
Dimenzije uređaja: (VxŠxD) u cm: 54,5 x 20 x 43
Težina praznog uređaja: 7 kg
Pribor: ulazni filter od aktivnog ugljena
Certifikati:
CE, TÜV, GS

Šifra Naziv proizvoda Dimenzija (VxŠxD)/cm Cijena kn/kom Količina Košarica
RDH600 Odvlaživač zraka Amber (Ruby) DH600 54,5 x 20 x 43 3.500,00

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons