Niskotlačni stol – kada BT

Niskotlačni stol – kada BT
Svi naši stolovi imaju jamstvo 12 mjeseci, besplatnu dostavu, osiguran servis i upute na hrvatskom jeziku.

Niskotlačni stol – kada BT 1510 izrađen je od nehrđajućeg čelika i namijenjen je za sve zahtjevne postupke prilikom restauracije papira ili tekstila, a osobito je pogodan za sve postupke koji uključuju namakanje i vlaženje restauriranog predmeta. Gornja površina ovog stola može se rastaviti u potpunosti i dizajnirana je tako da ne postoje nikakvi zatvoreni odjeljci. Zahvaljujući ovakvoj konstrukciji moguće je potpuno i temeljito čišćenje svih dijelova , čime se sprječava da vlaga, razne nečistoće, spore plijesni  i bakterije koje zaostanu sa restauriranih predmeta ostanu na radnoj površini stola. Osim toga konstrukcija od nehrđajućeg čelika omogućava i upotrebu otapala. Konstrukcija stola omogućava izmjenu i podešavanje konfiguracije u tri osnovne postavke:

  • niskotlačni stol za tzv. dubliranje (engl. „cold lining“), restauraciju papira tehnikom „leaf casting“, sušenje i poravnavanje restauriranih predmeta.
  • kadica dvostrukog dna za pranje, ispiranje te sušenje tekstila
  • kadica za namakanje i pranje papira i tekstila, dezinfekciju, uklanjanje kiselina (deacidifikaciju) itd

Niskotlačni stol – kada BT1510 sastoji se od radne površine i postolja s kotačima s integriranom kočnicom. Usisavač se uključuje pomoću prekidača koji je postavljen na postolje stola i povezan je s odvojenom upravljačkom jedinicom koja upravlja radom usisavača. Upravljačka jedinica nalazu se u posebnom kućištu koje se može montirati odvojeno od stola te tako dodatno zaštititi od nehotičnog zalijevanja vodom. Dodatnu sigurnost upravljačke jedinice  predstavlja niski radni napon i dodatna izolacija samog modula.

Stol se isporučuje s pomičnom kupolom za ovlaživanje i ultrazvučnim raspršivačem pare, a njihovim radom upravlja zaseban programer. Kupola se se sastoji od aluminijskog okvira i prozirnog pokrova od polikarbonata. Programer i ultrazvučni ovlaživač HD1 postavljeni su na postolje stola, a preko programera moguće je podesiti brzinu, vrijeme i intenzitet ovlaživanja.

Moguće je naručiti i nožnu papučicu za uključivanje/isključivanje usisavača.

Radnu površinu stola moguće je podignuti kako bi se poboljšalo otjecanje vode nakon završetka radova na predmetu.

Sve tehničke podatke o ovom modelu možete vidjeti ovdje

Šifra Naziv proizvoda Cijena
kn/kom
Količina Košarica
30 1510 Niskotlačni stol BT 1510 57.900,00
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons