GROOM/STICK sredstvo za suho čišćenje papira

GROOM/STICK sredstvo za suho čišćenje papira

Jedinstveno neabrazivno sredstvo za čišćenje papira

GROOM/STICK sredstvo je nova vrsta fleksibilne gume koja posjeduje specifična svojstva koja osiguravaju iznimnu učinkovitost za suho čišćenje.

Prirodna struktura gume modificirana je kako bi se dobila konstantno mekana,  fleksibilna masa koja iznimno dobro prianja. GROOM/STICK ne sadrži  otapala, kemijske aditive, niti otpušta vlagu.

Ovo neabrazivno sredstvo ne ostavlja mrlje na papiru i temeljito odstranjuje različite tvari – poput grafita, svih vrsta ugljena, krede, krede u boji, suhih praškastih boja, spora plijesni, prašine, blata i masnoća.

Postupak čišćenje je iznimno brz i ne ostavlja tragove niti mrlje. Na priloženim slikama prikazan je postupak čišćenja „rolanjem“ male količine sredstva preko svježe tiskanih novina. Višak tinte odmah je uklonjen – bez ostavljanja mrlja na tiskanom tekstu ili neželjenog prenošenja tinte na čiste dijelove papira.

GROOM/STICK sredstvo ne ostavlja prljave fragmente koji se kasnije moraju uklanjati kistom za čišćenje, a također uspješno skida i spore plijesni koje se mogu razviti na nedostupnim dijelovima.

Groom stick 2 pGroom stick 3 pGroom stick 4 p

Šifra Naziv proizvoda Cijena
kn/kom
Količina Košarica
80 GRMS GROOM/STICK sredstvo za suho čišćenje, 100g 119,90
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons