Albumske stranice od polipropilena, 10 x 15 cm

Albumske stranice od polipropilena, 10 x 15 cm
Crescat NOVO
Poliester, polipropilen i polietilen tri su vrste ‘plastičnih’ materijala koji su prikladni za pohranu fotografija i umjetnina na papiru. Ne smiju sadržavati nikakve aditive ni premaze (PAT test je najsigurniji dokaz). Čisti poliester, poznat kao brand Melinex, preporučuje se za pohranu zbog svoje izrazite stabilnosti (inertnosti). Polipropilen (PP) je povoljnija alternativa poliesteru, nešto je mekši i malo manje proziran. Polietilen (PE) je najmekši ali najmanje proziran od sva tri materijala. Polivinil-klorid (PVC), ponegdje spominjan pod nazivom vinil, zbog svoje nestabilnosti nije prikladan kao materijal za pohranu.

Visoko kvalitetne preperforirane, prozirne polipropilenske stranice za standardne 4 – prstenske korice omogućuju lagano pregledavanje i minimalno izlaganje prljavštini, zagađenju i otiscima prstiju.

Stranice su izrađene od visoko kvalitetnog polipropilena koji ne sadrži štetne kemikalije, omekšivače i kiseline koje uzrokuju  propadanje dokumenata tijekom dugotrajne pohrane.

  • prozirna folija
  • PAT test
  • 8 vertikalnih pretinaca 10,2 x 15,0 cm
  • debljina: 95 mikrona
  • omot: 25 komada
Šifra Naziv proizvoda Cijena
kn/omot
Količina Košarica
20 91230-25 Albumske stranice, PP, 10 x 15 cm 89,90

 

Napomena: za količinu 4 omota – rabat 5 %, 20 omota – rabat 10 %

Preporučujemo Vam da albumske stranice pohranite u beskiselinsku fotoalbum-kutiju.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Contact us
Hide Buttons